Alpári Gnác Creative Commons License 2004.06.09 0 0 128
Kovács is elmondta tegnap, de biztos nem hallottad a rendkívül szimpatikus répirobi ordítozásától, tehát akkor most írásban megismételném:

Az egész azzal indult, hogy a Fidesz kitalálta, hogy ha a maszop kerül hatalomra, akkor azonnal 40%-os gázáremelés lesz.
Erről készültek szórólapok, és elhangzott verbálisan is sokszor.
Erre mondta Lendvai lassan, hogy nem lesz gázáremelés. Majd Medgyessy, hogy nem lesz, hány évre ígérje, 20-ra, 30-ra?
Egyfelől nyilvánvaló, hogy a válasz a fideszes felvetésre érkezett, Medgyessy szövege meg hasonlatos volt ahhoz, mint mikor én azt mondom egy nőnek, hogy lehozom neked a csillagokat is az égről. Nyilván nem szó szerint értendő, hanem a mondanivaló nyomatékosításaként. (ezt már írtam máshol, de attól még igaz)
V.ö. még azzal, hogy azt híresztelik rólam, hogy a jövő héten elválok a feleségemtől. Válaszolom erre azt, hogy nem fogok elválni a feleségemtől. Majd 2 év múlva mégiscsak megromlik a viszonyunk és elválunk, akkor én 2 éve nyilván hazudtam!

Az a baj, hogy még mindíg azt hiszed, elvbarátaiddal együtt, hogy a választást emiatt veszítettétek el, meg persze a csalás miatt.

Pedig nem kellene hülyébbnek nézned a választókat, mint amilyenek, ne magadból indulj ki, értelmes ember soha nem vette volna komolyan, hogy 30 évig nem fog emelkedni a gáz ára. Ez olyan abszurdum, amin tényleg felesleges rágni a gittet évek óta, ez egyszerűen közgazdasági képtelenség.
Van olyan rendszer, ahol persze működik az ilyesmi, ilyen van Kubában, vagy Koreában.

Egyébként ezegyszer megemelem a kalapom a HírTV előtt, mert ebből a videoból tényleg mindenki azt néz ki, amit politikai indíttatása sugall.

Én azt, hogy ez egyszerűen elképesztő, és a Fidesz nemigen nyer vasárnap.
Éppen emiatt veszítettek 2002-ben, de a harci kedv úgy látszik a mégoly profi PR-t is ledózerolja.
Répirobi meg.......

Előzmény: Tecs (123)