Big Blaster
2004.06.08
|
|
0 0
2316
|
Sziasztok!
Nem régen ebay-ozok, da azért néhány üzleten már túl vagyok. Eddig egyébként pozitívak a tapasztalataim, de volt két eset, ami egy kicsit bassza a csőröm.
Az egyik az volt, hogy egy 80287-es procit árvereztek. $7.50-et ajánlottam rá, de $10-ért meg is lehetett venni azonnal. Megkérdeztem az eladót, hogy mennyi lenne a szállítási költség, azt mondta, hogy ha megveszem direkt, akkor $16-ért küldi a cuccot. Mivel nem volt olyan sűrgős a dolog, megvártam a licit végét és az enyém is lett $7.50-ért. Ezek után ugyan úgy $16-t kért, mint ha $10-ért megvettem volna. Nem akartam kekeckedni azon a $2.50-on, így elkültem neki a pénzt. Viszont amikor megkaptam a kis csomagot, akkor láttam, hogy a feladási díj $1.55 volt. Ezek szerint több mint $6.95-el többet kért a faszi, mint amennyi járt volna neki. Szerintem ez már kissé pofátlanság. Nektek mi a véleményetek erről? Általános dolog ez, hogy ha túl olcsón visznek el valamit, akkor irreálisan magas postaköltséget kérnek, hogy összességében ne járjon rosszul az eladó? Mit lehet és mit érdemes ilyenkor csinálni? Tőlem kapott egy neutral értékelést és megjegyezetem, hogy túl sok volt a szállítási költség. Jól tettem? |
|