Sziasztok!
Döbyke, irtó okos vagy! Gondolom, könnyen tanulsz, már úgy értem, gyorsan megragadnak a fejeddben a dolgok, különben nem is érteném, hogyan sikerült Neked ez a huszárvágás!!! Gratulálok, Te Diplomás Anyuka!!! :))
Szöszi, Larának sok puszi a kis oltáskája helyére!!! Értem, amit a húgycsövével kapcsolatban mondasz, tényleg simán lehet, hogy csak ez a probléma, és akkor nincs nagy gond. Vajon kell ezzel valamit csinálni? Na, ha itthon volna az Uram, biztos vágná a választ! :) De hát nincsen, rémítgeti a piros kabátjában a rászorulókat Budapest utcáin! Vagy lehet, hogy nincs most rajta kabát... :)
Bizony, jó volt nagyon babázni, és nem mondom, hogy néha nem próbálom elképzelni, hogy mi lenne, ha most a sajátomat fognám, olyankor mindig olyan furán szorít belül, de teljesen beleélni magam nem megy, nem is akarom, mert nem azért szeretem, mert akár az enyém is lehetne! Azért szeretem, mert nem lehet nem szeretni, még akkor sem, ha néha sírdogál. Az különben is olyan ritka! :) Egyelőre úgy néz ki, jó esélyem van arra, hogy igazi, bensőséges kersztanya-keresztlány kapcsolatot alakítsak ki Vele, mert szerencsére a nővérem teljesen megbízik bennem, amint megérkezem Hozzájuk, vagy átérnek hozzánk, már adja is a kezembe (már ha ébren van és épp fogni kell), a kezem alá dolgouik, hogy gondozhassam, és mindezt olyan magától értetődően és kedvesen csinálja, hogy az minden elképzelésemet felülmúlja! :) Még oldalakat tudnék mesélni, de nem teszem, a lényeg így is talán átmegy! :))
Pedrus, már megyek is a tárra, falom a képeket Róla! :)
Annyira jó progit töltött le az Uram a netről! Tulajdonképp csak annyi, hogy meg lehet vele formázni a böngészőt, lehet skin-eket választani, meg egyedi kurzort. Most a fejlécemen egy fehérfejű rétisas repül, a kurzorom pedig egy szitakötő! :))