szöszibolha Creative Commons License 2004.06.08 0 0 50045
Sziasztok, szia Döbyke!

Hatalmas nagy és hangos gratulaaaaa! Ügyes, okos pici Döby!!! :-))) Hát hallod, ez nem volt semmi! Dávid meg az anyatejjel szíjja magába a tudást... nemsokára kiszól a pólyából, hogy nana, az a Vénusz a a Nap elött az nem is úgy van!
Jelentem, mi megvagyunk. Most voltunk dokinál, szegénykém megkapta az elsö óttást. Istenem annyira ordított, hogy az valami iszony. Már amikor közelített felé a dokinö érezte, hogy itt valami nagy gebasz lesz, már jó elöre elkezdett üvölteni, biztos, ami biztos. Máskor soha nem sírt, söt! Alig bírtam megvigasztalni, igazából csak itthon sikerült egy kis szopival. Üvegböl nem fogadta el a lefejt tejcit. Most alszik szegénykém, én pedig lesben állok és figyelem, hogy belázasodik-e. Ja, és kellett vinni vizelet mintát, amiben természetesen megint van valami oda nem illö, ezért óttás után laborba trapp, pisit lead, most legalább megnézik, hogy mi a nyavalya és kórság van benne. (megint csak a tesztcsík szinezödött el) Aztán bejelentkeztünk uh-ra, ott megnézik, hogy veséje, húgyutak, stb rendben van-e. Ugyanis elöfordul nagyon gyakran, hogy nem egyenes a húgycsö és visszafolyik egy kis pisi, amiben elszaporodnak a bacik. Aztán ez a következö vizeletsugárral ki is megy. Szóval az is lehet, hogy a délutáni pisije teljesen okés lett volna. Nem tudom érthetö voltam-e... mindenesetre én kissé meg vagyok zakkanva, isznyatos rossz érzés, ha nem stimmel valami az ember porontyával. Mondjuk ha nem viszek rutinszerüen vizeletet, akkor ez ki sem derül. Nem lázas, nem örjöng, alszik, eszik normálisan, szóval nem értem. Ja és akkor egy hónap múlva megint oltás, rá egy hónapra megint. Sikerült kieszközölnöm, hogy adják ide nekem az oltóanyagot és én majd Mo-on beadatom, ne kelljen már ezért visszajönnünk a Balcsiról. Na jól kezdödött ez a nap, és még nincs vége, mindjárt megjönnek anyósék. :-)))(nem vicc, télleg gyünnek)
Picikénk anyakönyve készen van, útlevele nincs, talán a jövö héten.
Bocsi, ha kissé hosszú voltam.

Bobus, Pedrus, Többiek, hahó!

Kicsi Emma, szóval babáztál!? Jó volt, mi? Azért a saját mégis egész más lesz ám!
Eccsikém, akkor ti most már belevágtatok a dolgok közepibe? Jól értettem?
Hali, kicsike kis Leánykád javulgat? Meggyógyult?
Mi van Cicalekivel? Gondolom találkoztál vele, nem?!
Manó, Hanga olyan édes és szép, és igenis jó az a kendö! :-))

Előzmény: Döby (50044)