FALRAMÁSZÓ KATEGÓRIA:
Műalpesi műsielős műnyaralóhelyen műédességboltba betévedő műhepi műfiatalok. Műcsaj mexólal (rettenetesen hiteltelen az egész):
- Az én torkosságom nem éri be akármivel... nálam a Kinder Bueno a nyerő! - mondja, és irgalmatlanul bebandzsítva beleharap abba a geil műtejkrémmel töltött műostyás műszarságba.
HALMAZATI BÜNTETÉSSEL:
Anya begyön egy gyümijoghurttal a kezében, és megkérdi beállítottan tollászkodó kamaszlányát:
- Mi a terved ma estére? (iszonyat természetellenes hanghordozással... nem is értem, hogy egy végzett, szakképzett színésznő hogyan adhatta ehhez a kontármunkához a nevét... igaz, a szar hanghordozás a sajátja, tehát ő szúrta el)
Kiscsaj:
- Semmi!
Anya ekkor kéjesen nyög a bazifinom gyümijoghurt hatására. Eszetlen tini hátrafordul, hogy beslattyogjon a csapdába:
- Mit eszel?
Anya, aki csak erre várt:
- Semmit!
Na b+, ha Te nem mondod meg, hogy mi a terved ma estére, akkor én sem mondom meg, hogy Danon epres gyümölcsjoghurtot zabálok, immáron fél órája azt a másfél deciset... és persze a lány nem bírja tovább... epét hány, szikrákat szór a szeme, ökölbe szorul a gyomra, befonja a haját... és végül megadja magát, félredobva kamaszos elveit mindent kitálal anyának (hogy a Jóska hogy fogta meg a seggét, meg hogy hová mennek moziba), csak hogy ehessen egy kanállal a leküzdhetetlenül finom Danon-cuccból.
Van még itt valaki akit ez annyira irritál, mint engem? :-)