Szerintem ki fogtok röhögni... Nem szándékosan tűntem el, utána pedig akaratlanul váltottam nicknevet. Történt ugyanis, hogy lecseréltem a rendszerem egy jóval komolyabbra, így egy ideig számítógép nélkül maradtam, ugyanis előbb eladtam a régit, aztán mikor újra itt volt a lehetőség, hogy írogassak kedvenc fórumaimra, rájöttem, hogy elfelejtettem az Index-es jelszavam, ezért csak kényszerűségből lettem "EBM is dead", szívesen lennék újra a régi "Synthfan", de megjegyzem, eddig még senki nem tudott építő jellegű javaslattal előállni, hogy hogyan, illetve kitől is tudhatnám meg, mi volt a régi password.
Kedves Sziszke, egyre pozitívabb dolgokat írogatsz, úgyhogy most már teljesen biztos vagyok a leánykérésben! Ráadásul feltétlenül Kecskemétre kell költöznöm, ha ott a helyi rádió Myléne-t játszik... Ha még azt is hozzáveszem, hogy mennyi jó hamburgeres van Nálatok... Gondolj bele, az esküvő utáni lakodalomban megtarthatnánk az első topictalálkozót, sőt inkább várhatnánk egy kicsit, gyűjtögethetnénk a pénzt, és akkor valami Lajcsi-iskolás, mulatós muzsikát játszó, zenészjelölt bűnbanda helyett MF-t hívnánk meg, hogy megtapasztalja a vendéglátós zenészek sanyarú életét is, illetve hogy megkóstolhassa a töltött káposztát. Rendben lesz így? ;