Négyesi Creative Commons License 2004.06.07 0 0 1449
Szia Twk004!
Ha visszább olvastál volna akkor olvastad volna hogy nekem nem a Szerelővel volt bajom hanem a szervíz vezető feleségével aki,a vezető távollétében kinevezte magát vezetővé. Aki még a Szerelőikkel is dizalmatlan volt/ezt a Szerelőktől tudom/ aki nekik dolgoznak.Én eddig még mindíg megtaláltam a megfelelő hangot /30 éve járok szerelőkhöz/.Az én esetemben azért szerettem volna a kocsi mellett lenni mert új autó új szervíz a Szerelőket nem ismertem.A tulaj szeretné látni hogy az ő autójával hogyan bánnak amit sajna ma nagyon sokan elég nehezen tudunk megvásárolni.Itt nem arról van szó hogy kivesz az autóból valamit.Olyan bizalmi viszonynak kellene kialakúlni mint a fodrászommal vagy a fogorvosommal aki a számban nyúkál.Ha nem lenne garis az autó,akkor vittem volna ahhoz a Szerelőhöz akihez évek óta járok és meg bízok.Tudod sajna nagyon sok a kellemetlen élmény a szolgáltatásban dolgozókkal szemben.Itt a fórumon biztos olvastál már róla,és biztos vagyok benne tapasztaltad hogy veled sem úgy bántak ahogy kellett volna. .A MO-i szolgáltatók azt gondolják hogy az ügyfél van ő értük. TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Mert hála Istennek ilyenek is vannak.
Üdv Négyesi
Előzmény: twk004 (1447)