rezisztens Creative Commons License 2004.06.07 0 0 1448
helló mindenkinek!

három hetes lesz hamarosan a gép... ha még emlékeztek, nálam volt az a gond, h a gumi vszleg szálhibás volt, és kidudorodott. nos, ezt még mindig nem sikerült elintézni, nincs a környéken hivatalos kumho gumis, vagy legalábbis nem tudnak róla. :( (bezzeg hankook márkakereskedő van)

különben nagyon elégedett vagyok vele. aki azt mondja hogy a kalos öreguras, annak javaslom h üljön át egy f astrába. na, az öreguras. még az 1,6-osak is :)) édesapám egy 1,4-es astra classiccal szaladgál, és amikor beült a kalosba, egyből megjegyezte, hogy milyen jól húz, és milyen csendes (1,4 S, 4 ajtós).

gondok: hátsó hangszórók fékezéskor recsegnek. megnéztem, és kiderült, h az utolsó pár cm-en szigeteletlen a vezeték, és fékezéskor hozzáér a hangszóró fém vázához... leszigszalagoztam, de már érik a csere mert egyébként is elég betyárosan szólnak :)

az egyik hátsó üléstámla zárja nem nagyon akar a helyére kattanni, úgy kell felcsapni a hátsó ülést, h beakadjon, a 2000-es szervizen majd valamit csinálniuk kellene vele, mert néha úgy nyikorog, mintha vmi hajón ülnék, és ezt nem az autó méretei miatt érzem :)

a hátramenetet időnként csak második, harmadik próbálkozásra veszi be, sőt a kisebb fokozatokat (1,2,3) mintha a fokozat normál felső határa körül(kb 3000-3300 fordulaton) nem nagyon akarná bevenni.

más gondom nincs, a fogyasztás egészen jól alakul, jóval a horrorisztikus 10 liter alatt. vegyes használat mellett 1600 km után 7,12 liter/100 km. amint azt már régebben írtam, ebben bőven vannak meredek pécsi utak is, város, és olyan 50-60% országút.