Koscso_Ferenc Creative Commons License 2004.06.06 0 0 topiknyitó
Nemrégen jártam a müncheni (korábban Frankfurtban megrendezett) high-end audio kiállításon. Készítettem egy pár fotót, megtudtam egy két érdekességet, beszélgettem egy - két érdekes emberrel, meg aztán volt véleményem is a látottakról. Megosztanám hát azokkal, akik nem lehettek ott (persze azokkal is, akik ott voltak).

müncheni összefoglaló

Mivel a digitális fényképezőgép ma már nem tűnik luxusnak, arra bátorítanék mindenkit, hogy bátran fotózzon és írja le a tapasztalatait. Ingyenes tárhely is akad a neten, így hát adott minden feltétel adott ahhoz, hogy nyissak egy új topikot a beszámolóknak.

Magam a Penna-Média Kft alkalmazottja vagyok, ami nem egyezik meg a Penna & Poor high-end audio céggel, mert elsősorban professzionális televíziós, video és audio rendszerekkel foglalkozik, de a két cég természetesen közel áll egymáshoz. Ezért kérem a beszámolót is úgy olvasni, mint ami Pennás szemüvegen keresztül figyelve a kiállított eszközöket, íródott. Nem volt a célom a pártatlan beszámoló, csupán néhány engem is érdeklődő dolog felvillantása.