Alizé Creative Commons License 2004.06.03 0 0 8029
csipeti:
Légzsák és serv lámpa világítása esetén irány a szerviz. Lehet, hogy csak egy kontakthiba okozza a hibajelzést, de mindenképpen meg kell nézetni, mert így nem működnek a légzsákok.
Sebességfüggő hangerőszabályozás: én a 3-as fokozatra állítottam a szabályzást, így menet közben korrekten változtatja fel-le a hangerőt a sebesség függvényében. Kikapcsolt gyújtásnál elő szokott fordulni, hogy elkezd hangosodni, majd ki-be kapcsolni, de ezt csak kb. 50%-os eséllyel csinálja. Valószínűleg szoftverhiba lehet. Ilyenkor kikapcsolom, ráadom a gyújtást, bekapcsolom, leveszem a gyújtást, ekkor a rádió kikapcsol, majd újra bekapcsolom.
10 esetből 8-szor eztán már jól működik. 20 perc múlva csipog egyet, ha ekkor nem nyomjuk meg a bekapcsoló gombot, akkor kikapcsol, mivel úgy veszi, hogy nincs senki a kocsiban.
Ülés: nekem személy szerint hosszabb távon is kényelmes az ülés, ha nincs is a kormánnyal teljesen szemben nekem még nem tűnt fel. ( Aki vezetett régi Skodát az tudja milyen, amikor tényleg nincs a vezetőülés a kormánnyal szemben.) A hátfájósok ne vegyék személyeskedésnek, de nem lehet, hogy a hátukban van a hiba :) ?