Saevus Creative Commons License 2004.06.02 0 0 360
ÜDV!

Kiemelt tiszteletem GUS-nak!:-)
Sikerrel visszakötöttem magam a netre és első dolgom volt ide bejelentkezni.
Sajnos nekem még csak a V7.1 van meg, ezért mondhatnátok pár szót az azóta kijött Patch-ek ről. Sok változás van?

Pár apróságot megjegyeznék, hátha tudtok segíteni.
Megállapítottam, hogy a játékegyensúllyal van egy kis baj. HOTSEAT játszogattam ember ellen és Német-Orosz fellállást favorizáltuk. Na ennél a felállásnál egyszerűen nem tudtak a németek mit kezdeni ellenem(oroszokkal).
MERT:
1. BT bádogszekerek viszik a tankocsnyik, partizán egységeket. Ezzel csövet is kapsz olcsón és gyalogságod is sok és mozgékony.
2. Akkora túlerőt lehet képezni az oroszokból hogy falkában tépek szét minden német egységet.
A gurulós orosz páncélszekereken majd mindegyiken van méretes cső.
3. A T széria lő és mozog. Sokat. Hiába erőlködött az ellenfél, nem tudta meghatározni, hogy hol a támadásom súlypontja.
4. DShK! Csapatszállítók réme. Jól elhelyezett Nehéz-gpu felderítő páncélosokat, csapatszállítókat pillanatok alatt iktat ki. Ehhez fogható nincs a németeknek.
5. Orosz csodafegyverek!
a. ZIL platón 4csövű maxim sírba viszi a gyalogságot.
b. nem jut eszembe a neve, de ráismertek:
valami traktor alvázra szerelt 57mm löveg
Ennek ára/átütő ereje frenetikus. Oldalról átviszi a Pz VI-ot is és árban 1 tigris árából féltucat traktorost veszek.

Az egy dolog, hogy az oroszoknak gyenge a tűzkontrol, de nincs az az isten ami megmentheti a németeket a lerohanástól.
Az egyetlen járható út az volt, hogy
Oroszok támadtak ugyanannyi pénzből, mint a németek kivártak.

Tactikai javaslatokat kérek az orosz frontra!!
Már senki nem akar velem játszani!!!

GUS emléxel az utcsó német-német játékunkra?:-DDD

by Gyenes István

u.i: Ha még megvan a címem írhatnál!! Nekem elszált mindenem!!