nah írok ide neked egy kis véleményt..:-)))
Szóval volt ez a tegnapi vita, amit élőben láttam. arról volt szó, hogy egymásról el kellett mondaniuk a véleményüket, hogy a kezdetektől ki, mennyire változott meg.. Leó persze szokásához híven mindenkinél próbált itt-ott feketíteni, és nekem ettől már sokszor forog a gyomrom.. Mikor Katka és a fogyókúra került szóba, elmondta Leó, hogy ahelyett hogy sírna inkább tennie is kéne ellene valamit.. Valljuk be ebbe tényleg van valami, mert látjuk rajta, hogy igencsak bántja az a plusz 7 kiló.. Csabi eközben igencsak fura volt, és mivel Katka nem tudott érvelni, és be is vágta durcát, Csabi egyből a Leó véleménye mellé állt. Na ez az ami nem tetszik..ha én látom valakin, hogy (főleg ilyen művi körülmények között), hogy meg se tud mukkanni, nem rúgok bele még többször a Leó véleményére rákontrázva.. Ő azt mondta, hogy a katka a játék során mindig más mellé pártolt..akkor ez most hogy is van? ő ott volt segalék mellett, aztán tomi mellett...:-))
Amikor meg a feketítőmester már Csabát is kikezdte, Csabi egyből: ,,Leó én most nem ellened beszélek..."
Hogy is van ez?? nekem ez sántított egy picit..ettől függtlenül nem tudok tiszta szívemből haragudni rá, de....egyszerűen sok.. emberi kapcsolatokra sosem szerettem alapozni a játék során..próbáltam külön nézni őket..no de hol van itt az önálló vélemény? Ez nem olyan mint milónál, hogy nem foglal állást estébé, hanem az erősebb embert pártolja, és ez rossz a jellemére nézve..
nah ennyit csak neked..:-)))))))))