jön a gólem
láttad te a THE GAME c. filmet?
a fight club után kölcsönöztem ki.
Ha a levél a hús-vér forma megfelelői, akkor mi a mag, amely újraindítja a processzt?
öö...fogalmam sincs. bár, mi a fsznak ide még a mag, amikor már maga a szétágazó fa, a tudat osztódását jelenti? egy erdőt csak még nehezebb elképzelni bazz. mondjuk, hogy ennek a fának csak egy magja van. a mag talán a reset gomb lehet, vagy valami ilyesmi. mindenesetre nem az ember.
Mi történik a Párt alapelveivel? Mennyire függenek egyéni, emberi tévedésektől/jellemvonásbeli hibáktól?
nem értem a kérdést.
egyrészt semennyire, másrészt persze a Párt mindig az emberek kisstílű gyengeségeit használja fel arra, hogy uralhassa őket.
Na ezt kétségbe vonnám. Valami ott lehet, ha nem anyag, akkor is, ez egyértelmű.
[ti. hogy "AZ ANYAG AZ AZ ELGONDOLÁS, HOGY VALAMI OTT VAN"]
jaja, de az anyag fogalmát most kicsit tágabban értelmezd, például képzeld el, hogy látsz egy szellemet, ami nem anyag, hanem ektoplazma, vagy mi a fasz, hehe, nade most az is az anyag fogalmán belül van, mer' mi nem ragadunk le a "hétköznapi" anyagnál. az általad vitatott mondatban szerepel, hogy "OTT". Valami más is lehet, mint anyag, de 'ott'(értsd: valahol a térben) csak anyag vagy energia lehet, ami lényegében ugyanaz.
de te ugye pillanatig sem hiszed, hogy a képzeletedben megjelenő gyémánt valóban ott lenne, ezért nincs is ott.
Mégsincs ott semmi, ami tényleg ott van, nemedebár?
ez nem az én szövegem? meg ugye olyan sincs, hogy 'ott', mivel a teret csak elgondolod, hehe
apropesz. már nagyon rég óta, évek óta flashelget bennem egy kép: két baszott hatalmas préstömb, szinte végtelen kiterjedésű, porrá zúz egy közéjük behelyezett gyémántot.
az utóbbi impulzusokkal együtt az jött ki, hogy a gyémánt (amit jó thetánként létrehoznál) az álmaidat jelenti, amit a hideg valóság (betontömbök) állandóan összezúznak. hehe:)
szerintem mostantól gondolj arra, hogy a gyémánt szilárdan állja a sarat, hiába sújtanak le újra és újra a tömbök, aztán egy idő után te leszel neo, meg ilyenek.
vagy pedig javaslom a zsidó közmondást a sarok.org-ról, mint a Párt alaptételét.
na, megyek nyomogatni a Gombot!