1. Izrael létrejötte nem kevés részben "robbanó anyagok" alkalmazásának volt köszönhetö. Ezeket a robbanóanyagokat ma hösként tisztelt állam alapító izraeliek vetették be (arabok, angolok ellen - meg azok ellen a véletlenül ott tartózkodó személyek ellen, akik a bomba hatósugarán belül tartózkodtak), terrorcselekmények keretében.
Ezek ismétlem, hösök, a palesztinek, akik visza akarják kapni országukat - terroristák.
2. Nem tudom milyen elvek szentesítik, a ködobáló arab gyerekek legéppuskázását.
3. Azt sem tudom, milyen alapon helyezi magát Izrael az ENSZ tulnyoó többségének véelménye fölé, akik elitálik ezeket a cselekményeket (néha még az USA is ellenük szavaz, fehérhollószerüen).
4. Az sem világos, miért nem térhetnek vissza az elmenekült palesztinok saját hazájukba, mi ennek a jogi alapja.
5. Összegezve, nem értem, hogy az a nép (zsidó) amely Izrael állam dönt? többségét alkotja, és amelyet annyi súlyos jogtalanság ill. mépirtás ért, miért érzi magát feljogosítva folyamatosan súlyos jogtalanságok - népirtás - elkövetésére.