Luby Creative Commons License 2004.05.30 0 0 36
kiski!
Tudod, hogy nem vagyok FIDESzes, de nem szimpatizálok az MSZP-vel sem. Nem gondolom, hogy a koalició szándékosan tenne rosszat az országnak. Sőt,hajlamos vagyok elismerni, hogy vannak jószándékú kisérletek és tettek is. Csak van egy nagyon nagy hátránya ennek a koaliciónak: úgy tűnik, hogy nem tudják azt tenni, amit szeretnének. Van valami rejtélyes csoport (lehet hogy kívül, lehet, hogy belül a párton), akik erősebbek, mint Kovács, vagy Medgyessy. Amit írtál a gyűlölet, vagy útálat százszázalékig kölcsönös. Hallgattam többször az elmúlt időkben a parlamenti közvetítést.(egy sérülésem ágyhoz kötött) Úgy tűnt, hogy az általunk megbízott , minket képviselő hölgyek és urak nem igen törődnek megbízóikkal, csak arra figyelnek, hogy minden felszólalásban legyen egy mérgezett nyíl a másik oldal felé. És ami ennél si borzasztóbb, mint egy rossz ripacs egy-egy ilyen beszólás után diadalmasan körbenéznek és learatják a frakciójuktól az elismerést: jól megadtad nekik! Persze vannak különbségek. Egy Áder, vagy egy Szanyi , egy Kövér ,vagy egy szörnyű Lendvai Ildikó azért kiemelkedik a mezőnyből.Meddig mehet ez így?! Üdv.: Luby, aki Gábor