dh00 Creative Commons License 2004.05.27 0 0 7932
Aki kuplung javittatassal szivott sokat eredmeny nelkul annak jo hirem van. A pancser del pesti R szerviz utan(3 alkalom) vegul elvittem a Robert K. krt-i R szervizbe. Sokkal korrektebbek voltak. A lenyeg hogy ugy nez ki holnap atvehetem az autot, de azt mondtak majd csak nalam derul ki 1-2 honap alatt hogy veglegesen megoldottak-e a problemat. En 90% eselyt adok nekik. Magas fordulatszamnal a kuplung tarcsak rugoi csorogtek, elharitottak valahogy ezt a hibat is. De a lenyeg hogy semmit nem zsirozgattak a kuplung dional es karnal, hanem szetkaptak a valtot es azt mondtak hogy a nyeles tengelynel meg valami csapagynal volt problema, nem volt semmi kenes rajta. A szelepfedel tomites cseret(sajnos eleg olajos volt a motor tetejenel, nem tudom de ez 9 honaposan nem tul korai???) elfelejtettek megcsinalni, ezert holnap reggel kapom csak meg a kocsit. Kaptam csereautonak egy twingot. Nagyon nem birom ezt az autot. Noknek lehet hogy jo, de nem tudom hany pasi kepes ezzel jarni. A sipcsontom szetveri a radio sarka, a pedalok olyan szukek hogy alig fer el a labam. Clionak jobban orultem volna, legalabb erre az 1 napra. Mindezt leszamitva a szerviz nagyon korrekt es nem nezik hulyenek(pl. del pesti R szerviz) az embert azert mert a gari miatt ingyen javitjak a kocsit.
Az igazi teszt hetvegen indul, de remelem pozitiv dolgokrol szamolhatok majd be. A lenyeg, ha ez vegleg megoldodott nalam(par het alatt kiderul), akkor ti se hagyjatok zsiroztatni a kuplung diot. Ja es ha jol ereztem az 1-2 perces proba alatt, megszunt a kopogo dizel hang is. Bar ezt mar korabban is hallottam, hogy a nyeles tengely okozhat ilyen kopogo hangot. Remelem most mar egy darabig nem kell szerviz kozelebe mennem mert eleget voltam.

Holnaptol ujra Thaliazhatunk! :)