fmsahs2 Creative Commons License 2004.05.25 0 0 195
drága BALÁZS, veled összességében a DT topikban találkoztam, ahol is jópár meglátásoddal egyet kellett értenem, aztán a többi hozzászólásodat nem olvastam, de most itt rajongótáborodba általam igen nagyrabecsült emberek is beálltak, ezért úgy éreztem elkezdem nyomon követni pályafutásodat.
annyit sikerült 2 nap alatt leszűrnöm, hogy egy nagy barom vagy.
érdekes pl hogy aki 10 év kungfuzik, az vajon hogy lehet hogy látszólag semmit nem értett meg a filozófiájából ? ami között ugye ott van hogy nem bántjuk a másikat meg egyéb ilyen hangzatos baromságok. én nem értek hozzá, csak laikus kérdés. aki állatokat figyel meg, és zeneművész, annak úgy gonodlom sokkal finomabb lelke kell hogy legyen annál, mnt hogy különféle verésekkel fenyegetőzzőn. amennyiben feltételezzük eme érzékeny lélek meglétét, akkor onnantól vagy csak mérhetetlen primitivségre, vagy pedig teljes őszintétlenségre tudunk következtetni a megnyilvánulások alapján.
úgy mellékesen engem mindkét út ugyanoda vezet: ha idáig mint progmetálost esetleg érdekelt volna a mindflowers, hétszentség hogy ezután nem fogom meghallgatni. tudom, ki nem szarja le, eltöröd a bal lábamat, meg én csak egy darab hülye vagyok, de azt hsizem lesznek még rajtam kivűl egy páran akik ugyanigy gondolkoznak.
tisztelettel