Eisengrau Creative Commons License 2004.05.25 0 0 1427
kövezd a fehér rabbit

nekem úgy tűnik, hogy Smith nem más, mint a szükségszerű Antihős (tükörkép, negatív) az újra és újra előadott előadásban, amit a Párt rendezett. a színdarab pont arról szól, hogy egy színész előadás közben megőrül, és függetleníti magát a darabtól, rögtönözni kezd, hehe, de persze mindig ugyanúgy ér véget.

Eh, erre nem is gondoltam, lévén a film amerikai - láttad te a THE GAME c. filmet? Valami korcsitúra Játsz/ma névre keresztelte; a filmet Fincher rendezte (Seven, Fight Club)...és nem lehet átsiklani a cím kettős jelentése felett :))

Ha nem ismered, akkor hétvégére feltétlenül kölcsönözd!

nem, a végén már a "való világban" is különleges képességei vannak

Jah tényleg, mondjuk én majnem otthagytam a hajam azoknál a részeknél. Annyiból jó, hogy neo rájön, nemcsak a mátrix történik az ő fejében ;)

bár kezdek rájönni, hogy Smith és Neo tökértelmetlen bunyói talán a cselekvés hiábavalóságát szimbolizálhatják

:)) ere gondoltam én is egyből

ha jól értem, az a bajod, hogy a Tudatot szerinted inkább gyökérrel kéne szemléltetni? hehe

Vagy a gyökeret rágó kis gyíkkal te csöcs ;)

Ha a levél a hús-vér forma megfelelői, akkor mi a mag, amely újraindítja a processzt?

a Párt csak a kiválasztottakat győzi meg érvekkel, akik így megvilágosodhatnak

Mi történik a Párt alapelveivel? Mennyire függenek egyéni, emberi tévedésektől/jellemvonásbeli hibáktól?

amúgy a szabadzóna rulez! hehe
egyrészt szénné röhögöm magam rajta, másrészt ki lehet fogni ilyen részleteket, hogy:....

jaja, másképp be se mertem volna linkelni :))

"AZ ANYAG AZ AZ ELGONDOLÁS, HOGY VALAMI OTT VAN"

Na ezt kétségbe vonnám. Valami ott lehet, ha nem anyag, akkor is, ez egyértelmű.

"Gondolj egy gyémántra – jó. Most igazán keményen préseld össze és akkor egy valóban szilárd gyémánt lesz előtted – nagyon jó. Ha ezt meg tudod tenni, akkor egy kiváló állapotú thetán vagy."

Mégsincs ott semmi, ami tényleg ott van, nemedebár?

apropesz. már nagyon rég óta, évek óta flashelget bennem egy kép: két baszott hatalmas préstömb, szinte végtelen kiterjedésű, porrá zúz egy közéjük behelyezett gyémántot.

Előzmény: Hollófekete (1426)