M41 2127
2004.05.24
|
|
0 0
4022
|
A nagypalliról nekem is van néhány képem, de sajnos a tár.hu-ról elveszett az összes eddig feltöltött darab, szóval egyelőre sajnos nem tudom képekkel illusztrálni hozzászólásaimat... (Majd ha vége a vizsgaidőszaknak és ezáltal lesz időm, akkor valami új megoldás után nézek...).
Egyébként kocsival már 2szer is jártunk arra (plusz 1szer gyalogosan), egyik alkalommal láttunk egy gépkocsivezetőt aki nagyon szabályszerűen lassított és mindkét irányban szétnézett. Valszeg nem sűrűn jár arra, vagy hallott már a drezinás-teamról... :-)))
Hamár lezárt vasút és csapórudas sorompó: az idei lovasberényi különvonat napján az egyik topictárssal elsétáltunk a lovasberényi vasútállomástól az egykori verebi megálló csekély romjaiig a vasúton (már ahol lehetett, hiszen volt olyan, ahol a dzsumbuj még az Erdősmecske bejáratot is überelte, ilyenkor maradt a műút vagy a rét...)(ha jól tudom, kb. 2,5 km). Közvetlen az egykori megálló után néhány méterrel a pázmándi műút keresztezi a vasutat, és itt még látszódnak az egykori csapórudas sorompó maradványai is (pl. az a valami, amire rácsukódik a rúd; a szakszerű nevét /ha van egyátalán ilyen/ sajna nem tudom).
|
Előzmény: uhi (4015)
|
|