harpokratesz Creative Commons License 2004.05.24 0 0 805
ugye milyen klassz oldal? - Olboy trailert kerestem, úgy akadtam rá, be szerettem volna linkelni, de már levették. Lovers is jó filmnek tűnik, nem tudom látjuk-e majd valaha.

én viszont szombaton és vasárnap egész nap a francia tévén lógtam, a Cannes-i díjkiosztó miatt. a fene essen beléjük, hogy nem képesek közvetíteni egy az egyben a gálát. mondjuk volt sok interjú, filmbejátszás, stb., de magát a díjkiosztót nem mutatták, csak Michael Moore-t, amikor átvette az Arany Pálmát.
sok ázsiai film volt versenyben, Tarantino is besegített, úgyhogy a végeredmény: ázsiai filmek vitték el a díjak nagy részét. a legjobb film a koreai Oldboy lett, a legjobb színész egy 14 éves japán fiú, a legjobb színésznő Maggie Cheung (végre! -már az In the mood for love-ért is járt volna neki 2000-ben, Tony mellett).
Oldboy hatalmas film, remélem megveszi valamelyik hazai filmforgalmazó.

a Jelszó:Káoszban ki a rendőr? - hát volt ott több is. számomra ismeretlen színészek, úgyhogy nem tudom beazonosítani, talán a filmbeli neve alapján lehetne az IMBD alapján (küldöm a linket), de nem tudom pontosan kire gondolsz, volt ott több jóképű is. egyetlen ismert színészt fedeztem fel a főszereplőkön kívűl: Ken Lo-t, de ő nem rendőrt játszott, hanem az ellenségüket.

Jelszó:Káosz stáblista

Előzmény: Sárkány (803)