chevykalos Creative Commons License 2004.05.23 0 0 1311
Üdv mindenkinek!

Több mint egy órán át olvastam a fórumot, gondoltam én is hozzászólok :) Kolozsvárról, Romániából írok, és idén március elején részletre vásároltam egy 1.4 SX 4 ajtós Kalost. Nálunk nem Daewoo, hanem Chevrolet felirattal árusítják (itt még gyártják a Daewoo-t); ez még nem jelenti azt, hogy boldog Chevrolet tulajdonos lennék, hiszen ugyanaz, mint a Daewoo, sőt a szervizkönyvben sem Chevy-s képek vannak. Vásárlás után nekivágtam vele Európának, körbejártam gondok nélkül, most már a 9000-et üti a számláló. Észrevételeim ugyanazok mint a többi Kalos tulajnak, talán még csak annyit tennék hozzá, hogy nem vagyok megelégedve a hangszigeteléssel. Ez főleg helyből induláskor, mikor kipörgetve veszettül zúg, de 140-es tempónál sem olyan halk, mint kellene. A 94 lóerős motor sajnos 5. fokozatban torpan. Ez a román benzin, vagy más is ugyanezt észlelte? A 14-es könnyűfém felnik hamar görbülnek, ez sajnos tapasztaltam is... Összevetve jó kis járgány, és mindenkinek ajánlom. Ja és még valami: nekidőltem az ajtónak, de nem csapódtam bele, és annyira begörbült, hogy sehogy se tudom kiegyenesíteni... elég vékony a lemez.

Érdeklődők megnézhetik a "Chevrolet" Kalos képeket itt: http://www.chevrolet.co.ro/models/kalos/photo_galle_df.htm

Zsolt