Nekem is volt ezüstkártyám egy évig. De én mindig visszafizettem rá a vásárlás összegét a két hónapon belül (mert nekem is ez volt benne az üzlet), s a Citibank egy év múlva küldött egy levelet, hogy felbontja a szerződést.
Megkérdeztem, hogy miért, s azt mondták, hogy feketelistán vagyok. Ez mondjuk nem lehetséges, mert soha nem volt tartozásom semmilyen bank felé sem. (Egyértelmű volt, hogy a felmondás indoka részükről az volt, hogy mivel mindig befizettem a pénzt, nem nyertek rajtam.) Aztán még azt is mondták, hogy ha befizetek 3000,- Ft-ot, megmondják, hogy ki tett feketelistára. Ez már több mint gyanús lett nekem.
Nem tőlük, hanem az OTP-től kértem segitséget, hogy tényleg igaz-e, hogy feketelistán vagyok, s kiderült, hogy nem.
Ez még mind semmi, de a levelük időpontjában ráadásul túlfizetésem is volt, s mivel a számlámat felmondták, s az összeg sem volt sok, nem is foglalkoztam vele. De azóta folyamatosan küldték a kivonatokat, levonták rá a 150,- Ft-ot, s pár hónap múlva én tartoztam azért a kártyáért, amit Ők felmondtak nekem. Telefonon semmit nem lehetett elintéznem, mindig leráztak. Nagy nehezen sikerült csak elérnem, hogy visszakapjam a saját pénzemet.
Én már sok bankkal álltam kapcsolatban, de komolyan, ilyet, mint a Citibanknál, még soha nem tapasztaltam.