na akkor még én is olyan fiatal voltam, hogy volt nagy sajnálkozás, csodálkozás. balatonon vitorlás tól való eltiltás után kajak sima viz meg szinte soha.ó látod a történetekis csak igy jutnak az eszembe!
ebben az évezredben rozogácskA TALÁLKOZÓT BESZELT MEG egy strandon, de mivel előre haladott korú elfelejtette ,hogy melyiken is. semmi baj majd szépen végig evezek a part mentén és majd megtalálom!hát a parton szépen volt látni való én meg szépen lassan csorgok .( szembeszomszédot leköltöztethetnéd)
egyszer csak nagy káromkodások, égszakadás föld indulások , rozogácskára ráomlik négy húshegy, hogy az anyád kukkolós mindenét stb ,stb hát a nagy bámészkodás közben a nudi camping területére tévedtem
miután kölcsönösen kicsit egymás lelkivilágába tapostunk a becsület megvédésére és erős fel indulásból és nem utolsó sorban végső érvként a kajakban!!! fel álltam gatya le igy már jóó kérdeztem és pár másodpercig álltam széttárt karral majd gyözelmi zászlóként borultam a vizbe.kicsit enyhült a hangulat,föleg ahogy sikerült vissza tornáznom magam a kajakba!! közben az a nagyon kedves hölgy is megkerült ki miatt idáig eveztem
és mit gondolsz ki volt ?? igen igen az egyik hústorony mamája talán ép azé akinek az idesanyát a legjobban szidtam. az is kiderült,hogy ide beszéltük meg a találkozót,csak ő úgy gondolta ha azt mondja piroska(mint harci disz)én tudom,hogy az nudi. na ennek is sörözés volt a vége! öt pali sörözik egy nudi kemping közepén! ez normális ?!