nyugatinyúl Creative Commons License 2004.05.19 0 0 2018
Cibikem, kivansagod szamomra parancs!!! Juni 7-en bemutatkozo beszelgetesem van egy pesti gimiben, ahol dramapedagogust keresnek. NEm kiabalom el, de nagy valoszinüseggel nyugatinyul keletre keszül, back to the roots, veglegesen.
Es akkor termeszetesen szerdan is ott vagyok a megbeszelesen, es vegig a taborban, kis szerencsevel Feco visszaszamlalasan is 11-en.
Vegvari Ildi, hogy az uristenbe ne emlekeznek rad!!! Szia, nagy-nagy öleles! Mi van veled? Szerintem masokat is ismersz, pl Levay Zolit, es az esztelneki taborban ott volt Bakos Andris, Czibolya Kati, Fehér testvérek. Irj, ha van kedved, itt az emilcimem: kiccsmano@yahoo.de, kivancsi vagyok rad!
Megyaszaizoli, ha az egyik iskolaban mar ott a felhivas, akkor roppant egyszerü a dolog: fogod a papirt, lefenymasolod, es atviszed a masik iskolaba is, odaadod a magyartanarnak/igazgatonak, stb. Egyebkent most te nyaron svajcba mesz, Pestre, a Balatonra, Nemetorszagba, vagy jösz a taborba? Kicsit követhetetlenül valtoztatgatod hetröl hetre a terveidet... Ami nem baj, csak a taborban legyel ott:)
Csak nem lesz tabor?
Jonaspeti