Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 30
Nem. Elotte is utaltam ezt a nyalas kis g.c.t, most is utalom, csak most mar jobban. Nem figyeltem a hireket a baleset ota, en is csodalkozom a rendorokkel kapcsolatos hireken. En csak azt tudom, hogy az eset utan kb. 4 honapon belul 3x voltam a Szieszta pizzeriaban, es ebbol 2x lattam ott az Elodot is. Akkor meg igen sokan anyaztak ot, ezert csodalkozomom, hogy lehet valakinek ennyi bor a pofajan, hogy nyilvanos "szorakozohelyen" megjelenjen. Oruljon neki, hogy nem csuktak le, fogja be a szajat, uljon egy ideig otthon, elmelkedjen a sajat hulyesegen, aztan szevasz kozelet.
Ugy csinalnak, mintha valami sztar lenne! O egy kis jelentektelen f.sz, maximum a tinilanyok izzadnak tole forro nyari ejszakakon.
Engem meg cseszegettek a rendorok az 5 honapja at nem iratott szakadt Ladammal, hogy foljelentenek. Most mondjam azt nekik, hogy ha a CS.E. meguszta a dolgot, akkor en miert fossak? Kar, hogy itt nem precedens jogrendszer van. Na, mindegy 1000x bocs az offtopic-ert, de ez mar regota gyult bennem.