Sziasztok!
Én eddig csupán olvasgattam a fórumot, mivel hamarosan jómagam is Thalia tulajdonos leszek. (1.4 8V Azure + ABS). Az én fejem pont e miatt fáj, hogy mikor is? Leírom várakozásom történetét, hosszú lesz, akit nem érdekel ugorjon.
Az autót március 2.-án rendeltük meg, akkor azt mondták kb. 4 hét mire megérkezik, aztán átmegy a szokásos procedúrán, így az átadás várható határidejét április 23.-ban jelölték ki. Ígérték, hogy amint lesz valami fejlemény telefonálnak. Feleségemmel és két gyermekünkkel vártunk türelmesen, de ápr.23. (tehát nem az érkezés, hanem a tervezett átvétel időpontja) után úgy gondoltam jó volna valamit tudni, eztért betelefonáltam, a kereskedésbe, hogy mi újság? „Természetesen” a szállítás csúszott, de május 1. utánra ígérték, hogy megérkezik az autó. Május első hetében ismét telefonáltam (tehát megint csak nem ők hívtak). Kereskedés: Igen, tegnap (május 4) megérkezett, vizsgaidőpontra várunk, de ha úgy gondolják tessenek bejönni, megkötjük a hitelszerződést. Ott személyesen azt mondták hogy a héten talán lesz vizsgaidőpont. Múlt hét közepén megint telefonáltam: van-e előrelépés? A válasz: sajnos még e hétre sincs vizsgaidőpont a közlekedési felügyeletnél, a reg. adó miatt nagyon sok új autót vizsgáztatnak, talán a jövő hétre (azaz erre a hétre) lesz. Csak mellékesen: az autó tényleg itt van, semmi gond vele (így külsőre), láttam magam is. Szerencsére van ismerősöm a műszaki vizsgáztatóknál (munkatársam férje, ráadásul vizsgáztatási csop. vezető), megkérdeztem hát tőle is, hogy mi a helyzet. Azt mondja duma az egész, van vizsgaidőpont. Telefon vissza a szalonba, kérdezem min múlik, ki kap időpontot, mert a közl. felügyelet szerint van. Kérdezték kivel beszéltem? Mondom XY úr, műszaki vizsgáztatási csopvez, jó ismerősöm. Erre AZONNAL. „Óh, hát ismerjük őt, vele vagyunk mi is kapcsolatban, már nézem is, igen igen, a jövő hétre meg is van az időpont.” Az ismerősöm ezután felhívta a szalont, és lecseszte őket, hogy ne rájuk fogják, ha valami miatt nem tudnak haladni. Sűrű szabadkozások és bocsánatkérések után megígérték, hogy többet ilyen aztán elő nem fordul. Szintén tőle tudom, hogy a Renault-sok tegnap voltak vizsgáztatni az új autókat. kíváncsian várom mikor telefonálnak, ugyanis mielőtt átveszem az újat, a régi autómra eredetvizsgálatot kell csináltatnom, (csak jelzem: azt is tőlük vettem) ugyanis azt beszámítják, és a Renault szervíz nem foglalkozik eredetvizsgálattal, ezért egy másik céggel kell megcsináltatnom, de oda is időpontot kell kérnem. Mivel ma szerda van, és a forgalombahelyezés is idő,meg az eredetvizsgálat is, meg az átadás is, gyanítom a héten sem kapom meg az autót. Ha a jövő hét elején meglesz, az akkor is három hét az autó megérkezését követően, az eredetileg tervezett átadási határidőhöz képest pedig több mint egy hónap csúszás. Mindez úgy, hogy egyszer sem hívtak, mindíg mi kerestük őket. Nem az a bajom elsősorban, hogy várni kell, hanem az, hogy folyamatosan hitegetnek, és nem tudom hogy MEDDIG kell várni. Ha a beérkezés után közvetlenül azt mondják: „itt az autó, de sok melónk van, kevesen vagyunk, akármi, sajnos még kb. három hét az átadás” akkor biztos nem nyafognék. Szarul esne, de elfogadnám. De a folyamatos hülyítés, odázgatás, másikra mutogatás kikészít. Ráadásul ahogy mondtam a mostani autónk is ugyan innen van, idejártunk mindíg szervízbe is, és eddig még soha semmi bajom nem volt, talán pont emiatt is esik rosszul ez a dolog, mert mindíg korrektek, pontosak, kedvesek, segítőkészek voltak. (Kivéve mikor cserére szántuk el magunkat: szombaton hajnalban indultunk haza Pestről egy átdolgozott nap és éjszaka után, a kocsiban ülve határoztuk el magunkat a cserén, és úgy ahogy voltunk borostásan, kialvatlanul, kopott melegítőben bementünk a szalonba érdeklődni, egy fiatal eladó srác volt ott közvetlen nyitás után, sosem találkoztunk, és úgy éreztem valamiért nem vesz minket komolyan, de azóta mindíg jó nagyot köszön előre.)
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy rátok zúdítom a bajom, de talán valaki tud okulni belőle. Remélem, az autó kárpótol majd ezért a sok idegeskedésért.
Nem kérek bocsánatot a hosszú hozzászólásért, mert azt mondat itt valaki hogy nem kell, sőt......:-).
t7