Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 20
Ebben az esetben nem úgy van ahogy mondod. Hiába vagyok matávos, a MatávNet-hez semmi közöm (főleg mióta kivált a matávtól), nem is ismernek és én sem ismerem őket. Az elérést úgy intéztem el, hogy a rendes igénylőlapon, amit minden előfizetőnek ki kell tölteni, költségviselőnek beírtam a matávot miután feltüntettem a beosztásomat és tettem rá egy pecsétet is. Nekem elfogadták, sok más kollégámnak nem. A MatávNet-ről azt sem tudom hol van, és '96 óta annyi a kapcsolatom velük, hogy egy-egy körlevelüket megkapom. Egyébként egyfolytában attól "rettegek", hogy mikor szüntetik meg az elérésemet. Nincs elfogadható indokom a használatára és ha komolyabb ellenőrzés lesz, akkor vége. Sajnos valószínűleg saját pénzből nem engedhetek meg magamnak internet előfizetést, én is drágállom. Mindenesetre sajnálom, ha a MatávNet ennyire rossz szolgáltató (a véleményekből úgy tűnik, hogy az) és a nevükben is bocsánatért esedezem. Nekem nem azért nem volt gondom velük mert egy cégnél dolgozunk (már nem), hanem szerintem csak szerencsés voltam és vagyok még egyelőre.