Törölt nick Creative Commons License 2004.05.19 0 0 79
Kedves Luby,

Neked vagy fogalmad nincs a Kozel-Keletrol, vagy utalod a zsidokat. A masodik esetben minden rendben, csak igy tovabb. Ha megis az elso eset az igaz, akkor erdemes lenne ugyanazt tenned, amit masnak ajanlottal: nezz utana jobban a dolgoknak es ne vesd el a lehetoseget annak, hogy forrasaid hulyet csinalnak beloled.
Ezt azert irom, mert izrael politikajaval lehet egyeterteni, meg egyet nem erteni, mint ahogy igaz ez a vilag minden orszagara, de te spec hulyesegeket irsz. Tudod, azt hiszem nem allok messze az igazsagtol, ha azt irom, hogy a polforumosok kozul en ismerem Izraelt es Palesztinat a legjobban. Egyreszt rengeteget olvastam, de ami ennel is lenyegesebb, hogy bejartam az egeszet keresztul-kasul, s beszelgettem rengeteg emberrel a politikai es az etnikai palletta teljes szelesegeben.

Tehat nagyon kedves es meghato, haogy masik informazioiert aggodsz, de nem artana, ha eloszor a sajatjaidon is kicsit elgondolkoznal.

Apro otlet: erdemes lenne rogton a "ki miert harcol" kerdessel kezdeni. Latogass el pl. a Hamasz hivatalos oldalara es nezz utana, hogy pontosan miert is harcolnak.

Előzmény: Luby (71)