profeta Creative Commons License 2004.05.19 0 0 7678
Hali!

Nekem is azt mondták, hogy 06.16-ra jön meg a Thalia! Úgy látszik valami nagyobb szállítmány érkezik.
Azt mondták májusban csak 40e forintot kell fizetni a reg. adóból, de tovább nem garantálnak. Remélem azért igy marad júniusra is :).
Tud valaki ehhez hozzátenni valamit aki szintén áprilisban rendelt?
A másik problémám a hitel. A postabanknál tök kedvezöen lehet hitellevelet váltani, csak a keresked? nem fogadja el! Lehet ilyet csinálni? Ez végülis árukapcsolás hisz a hitel is egy termék!
A megrendeléskor nem tudtam, hogy a hitelnél is van mozgástér, a keresked? meg azt mondta, hogy majd akkor kezdhetem intézni, ha megjött az autó. Ezt én úgy értelmeztem, hogy akkor majd dönthetek mindenben, viszon a megrendelésemen az van, hogy finanszírozás Renault Credit! Most akkor mi van? Hogy lehet így egyezkedni? Hiszen ha már itt a kocsi mondenképpen meg kell vennem és ha nem enged a bankok között választani bármilyen ajánlatot el kell fogadjak, mert készpénzel nem tudom kifizetni. A RC-nek is van akciós és egészen elfogadható ajánlata de nem ezzel szokták kezdeni rögtön, nekem meg ugye nincs alku pozícióm (átmegyek másik bankhoz stb.).
Szívesen vennék bármilyen tanácsot és tapasztalatot.
Egyébként Székesfehérváron veszem a kocsit, ha van aki ott vette szintén legyen szíves számoljon be a tapaszatalatairól. Ott adnak bort és virágot?:)))