zsuga666 Creative Commons License 2004.05.18 0 0 7648
Na kérem !
Megest elmesélem, mert időnként új tagok támadnak ugyanazon kérdésekkel. Mocskosul nem értem, ha valaki nem óhajtja +védeni többnyire részletre vett járművét. Ha van Casco, az azt jelenti, hogy a lopáskor kiugrál a pógár zsebéből úgy cca fél misi. Mínium ! De nézgelődhetünk más áspektushból is, miszerint; van 1 db 3 millát érő jármű, amibe belegyógyítunk közel 100-150 rugsiért némi védelmet (riasztó, váltózár, motortérzár, + okossság ). Na ezért kapunk ugyebár, jóval nyugodtabb éjszakákat, megspórolunk egy rakat ügyintézést, (ami alkalmazottak esetében több nap szabadságba is kerülhet) nem kapunk reggel infarktusot és ugye a spórolt min. fél misi. Arra a kérdésre, hogy ki az a hülye, aki odadzsal a munkában lévő rabolóhoz +kérdezni, hogy ugyanvajon mi annyát keresgél az ótóban, tisztelettel; Én. Tudom, nem mindenki van ezzel így, de én enyhén neurotikus és teljesen szuicid vagyok. Ja, + nehézsúlyú. Ebből eredendően könnyedén el tudom képzelni, hogy a házunkban lakó idiótát, aki nem tudja beállíttatni a riasztóját előbb-utóbb nyakon cspdosom, mert bizony, ha +szólal 1 riasztó, én vagyok az a barom, aki az ablakhoz rohangál. Végül, ne feledjük, hogy a riasztó szirénája sokat segíthet ( az enyém akkumulátoros ), ha másban nem is, de legalább a lopós retek izgatásában. 130 deci ffölötti hangerőnél pl. jómagam hamar felidegesedem. Tehát aszondom, hogy ne sajnáljuk azt az 1-1,5 kilót, mert ez egyszeri beruházással sokat spórolhatunk.