exbrava
2004.05.17
|
|
0 0
7623
|
Megkérdeztem nem szólhatnak érte a szervízben. Ha egy autó garanciális nem azt jelenti hogy csak ők tehetnek bele valamit.Bármelyik riasztós szervíz szerelhet bele riasztót. Nem is veszti el a garanciát ezt a szervízben mondták nekem. Nekem is ceasar van szerintem jó. Nem nagyon akarlak elkeseríteni benneteket de mint autószerelő kb 3 perc alatt elviszem a váltózáras autót. Ha komolyan gondolod akkor a motorház védelmét is meg kell oldani mechanikusan. Igaz akkor még mindig alá tudok feküdni igaz így valamivel körülményesebb a dolog. Persze némely autónál beválik a váltózár mert a rudazat vagy bowden annyira hátul van hogy képtelenség hozzáférni. Én jobb ötletnek tartom az uv festékkel történő alvázszám festést a karosszéria elemekbe. Mégiscsak értékcsökkentő a ha nem lehet teljesen felhasználni a lopott autót. Persze tökéletes védelem nincs ezt mindannyian tudjuk. Nekem is vannak ilyen ismerőseim igaz őket már a rendőrség is ismeri már.Élvezték már az állami kosztot. Azt mondják ha valamilyen autóra megrendelés van akkor keresnek egyet aztán ha túl el van látva védelemmel akkor tesznek egy pár kört hátha van egy könnyebb préda de ha nincs akkor vissza a védetthez és akkor nincs kegyelem. |
|