Törölt nick Creative Commons License 2004.05.17 0 0 1354
Nincs bűnözésmentes társadalom, tisztában vagyok vele, de nem is erre gondoltam. KIzárólag atekintetben vannak kifogásaim, hogy bármely párt, vagy oldal hatalomba kerül(nem hatalomra!), azonnal felmentve érzi magát azon erkölcsi normák, írott és íratlan szabályok betartása alól, melyek megsértése mezei állampolgárként, nem szokott következmény nélkül maradni. Nem tudok nadrágszíj megszorítást olyan párttól elvárni, melynek képviselői, 10 millió fölött vadásznak a Nyírségben, még akkor sem ha ezt a meghívó fizeti. Ugyanis az igazi fizetség a meghívó részére, sokkal több lesz. DE nem tudom azt a pártot sem elfogadni, melynek képviselője vagy tisztségviselője, képekre lövöldöz, vagy ásványvizes palackkal, focizik. Éppenhogy az a bajom, hogy hatalomba kerülve, még azokat a szabályokat sem tartják be, melyek mindenkire nézve kötelezősek, sőt nyíltan a szemembe röhögve, tudatják velem, hogy nekik még ezt is lehet!!! Nincs különbség egyelőre a két oldal közt, és esetükben a kézlevágás a minimum, ami kijárna nekik. Soha nem jött volna a mostani társaság hatalomba, ha a brókerbotrányban, nem lennének egyaránt éríntve mindkét oldalról. A mérték számomra közömbös. A Fidesz sem került volna hatalomba, ha nincs Tocsik. A szavazók bírálnak, arról nem tehetnek, hogy a választék ugyanaz a ruha, kétféle méretben és más színben.:-(