HWF-535
2004.05.16
|
|
0 0
145
|
Üdv.Mindenkinek!
Én sokaktól eltérően nem vagyok hasraesve a Nissantól. Nekem egy P 11 144-esem van, de nagyot csalódtam benne. 9 hónaposan vettem 21 ekm-rel, és azt hittem jó cserét csináltam, de pofára estem. Előtte egy Carina E-m volt, klaszissal jobb autó, mint a kategória társa a Primer 2001-es kiadás. Azt hittem, hogy tanulnak egymástól a távolkeletiek, de nem teszik, vagy csak nem tudják ellesni a Nissanék a Toyota eredményeit. 1,6-os motort nem lett volna szabad beletenni a több, mint 12 q-ás autóba, sokat fogyaszt, kicsi a nyomatéka. Nagyon rossz az oldaltartása az első üléseknek, a motor kis teljesítménye miatt ( relatív kicsi 106 LE )sokat pörög, az első ülések közötti kartámasz minden csak nem az aminek készült. Egyedüli, szerintem nagyon eltalált dolog, az a futómű, feszes, de mégis kényelmes, kanyargós úton élmény vele közlekedni. Az utastér átszellőzését sem találtál el tökéletesen, miután a klíma elérte a kívánt hőmérsékletet, leáll a ventillátor, szakaszosan működik, és ez mondjuk egy téli időszakban párásodáshoz vezet. A karosszéria nem elég merev ( nekem 5 ajtós van, erről tudok véleményt mondani) pl. egy padkáról való lehajtásnál is "nyöszörög". A kormányszár és ezáltal a kormánykerék ferdén áll, a jobb kezem nem olyan tartásban van, mint a bal, kényelmetlen. Lehet, hogy ha nem olyan autóm lett volna mint a nagyon eltalált Carina E, akkor isteníteném a P11-144-et, hanem mondjuk egy kisebb kategóriából ültem volna át, de nem így történt. Szép estét mindenkinek!!!! |
|