SZATA Creative Commons License 2004.05.15 0 0 7555
Sziasztok!

Tegnap átvettük az autót (Celld.), és egy villám rokonlátogatás után ma reggel jöttünk haza. Már 300km van a gépben és nagyon meg vagyunk elégedve vele. Eleinte nagyon furcsa volt egy 13 éves Golf 2 után, de már megszoktuk. Vki írta hogy az újakat már Continental-lal szerelik, de nekünk még a G-Y jututt. Mennyit vesztettünk igy ezzel? Sokkal jobb lett volna a Cont??? Megkérdeztük a kereskedésben az átvételkor hogy van e benne pollrenszűrő? Furcsa volt hogy az ott lévő 3 ember közül egy sem tudta biztosan (volt aki állította, volt aki cáfolta) a megnézés pillanatáig. Sajnos nincs benne, és azt mondták hogy nem is lehet bele rakni utólag. Jocika34 -hez hasonlóan engem is érdekelne a pollenszűrőbe szükséges keret és szűrő beszerzési helye és beszerelési módja. Megnéztem a képeket a hőmérő beszereléséről. A valóságban is ennyire bonyolult, nagy csak nekem tűnik annak a képek alapján? Mennyire és nehéz beszerelni a szükséges alkatrészeket? Ti nem féltek/sajnáljátok megbontani így egy új autót?
Bocs a hosszúra nyúlt hozzászólásért.
Köszi: ATA