hogy mi a magyarázat, nekem mindegy, de tény, hogy mélyről jövő a dolog. mindenesetre azt megfigyeltem, hogy egyes emberek milyen odaadással és érdeklődéssel vannak egy másik, idegen kultúra iránt, ami valami miatt, biztos nem véletlen. nem hiszek a véletlenekben...
a családfámat nem ismerem egyik oldalról sem, úgyhogy bármi lehet, keleties beütés van az apai oldalon (külsőleg).
négerek = fekák (nálam). nagyon birom őket, már csak azért is, mert nagy blues és jazz-rajongó vagyok, ott pedig vannak bőven, sőt tőlük ered mindkét műfaj, de a popzenében is szuperek. a fekák közt is vannak nagyon szépek, én már láttam nem is keveset. Blue zenekart nem ismerem, nyugodtan tedd be ide, kiváncsi vagyok rájuk.
nyugodj meg, Keanu mellett lesznek még más fiúk is, én megígérem, hogy gondoskodom erről.
a rajongás szerintem nem korfüggő, inkább alkati sajátosság, nem kell szégyelni és butaság elfojtani. gyereknek lenni meg jó, legalább lélekben. én imádom a gyerekeket, pont ezért, mert őszinték, nyitott lelkűek.
igaz, otthoni gépekhez ritkán van szerver, én munkahelyi gépen dolgozom. remélem az enyémek nem fognak eltűnni.
örülök, hogy ilyen szépen pörög a topik, pedig nem is én vagyok a topikgazda, ő már rég eltűnt.