Sziasztok!
Ismét én, ismét itt.
Nem gondoltam, hogy a hozzászólásommal ekkora port kavarok (de legalább felpezsdült a topic :-), és most már jó dolgokat is olvashattam az autóról).
Komolyra fordítva a szót:
Nem akarom én bántani a Thaliát, és főleg nem azokat, akik ezt az autót választják. Mint nekem, nekik is valószínűleg sok fejtörést okozott annak eldöntése, hogy melyik típus, mely modelljét vásárolják meg nem kevés! pénzért. Nem véletlenül gondoltam én is arra, hogy esetleg számunkra (pontosabban a párom számára) megfelelő választás lehet egy dCi motoros Thalia. Fogyasztása (most már látom néhány hozzászólásból is, eddig csak sejtettem), mint az összes mai kis dieselnek nagyon jó, és a többihez képest jelentősen olcsóbban lehet hozzájutni.
Úgy gondolom, hogy alaposan körülnéztem a számunkra szóba jöhető autók topicjai között, mindenhol olvastam kisebb, nagyobb meghibásodásokról, szervizgondokról, és valahol ezt "természetesnek" is tartom, hisz valóban, ezek a fórumok leginkább arról szólnak, hogy az ide író emberek megosztják egymással az autójukkal kapcsolatos gondolataikat, problémáikat.
DE!
Nem csak a problémáikat. A többi topic "lakói" leírják azt is, hogy mi a jó az autójukban, tanácsot adnak arra vonatkozóan, hogy hova vidd szervizbe, hogy hol, mennyivel olcsóbban tudsz beszerezni ezt-azt. Itt (legalábbis az általam elolvasott hozzászólásokban) ilyennel nem, vagy csak nagyon elvétve találkoztam.
A gond ott van, hogy az eddig olvasottak alapján (nekem csak ez az infó van, az ismeretségi körömben senkinek nincs és nem is volt Thaliája) az maradt meg bennem, hogy ez nem olyan autó, amit nyugodt szívvel adnák oda a páromnak.
Üdv:
ZoliBA