Mrs Tremond Creative Commons License 2004.05.13 0 0 1462
KEPZELJETEK!!!

Tegnap este egy szorakozohelyen kellett talalkoznom valakivel, de mire en odaertem, az a valaki mar benn volt. A szorakozohely neve The Ghetto, es Londonban talalhato. A parti neve Nag Nag Nag. Haromnegyed orat kellett kinn sorban allni, hogy beengedjenek, es amikor mar minden rekordot megdontottem a telefonomon levo osszes jatekban, szoba elegyedtem a mogottem allo franciakkal. Erre kerdezik, hogy lattam-e, hogy most ment be Bjork. Persze nem lattam, azt hittem, megorulok.

Nagy nehezen beeresztenek a helyre, megtalaltam a csajt, akivel talalkoznom kellett, erre egy ido utan megjelenik Bjork, es elkezdett par emberrel dumcsizni egy sarokban. Kesobb meg teljesen bedobta magat a tancterre. Kulonosebben senki nem izgatta fel magat az esettol a kozonsegbol, igy aztan en is uralkodtam magamon, es nem mentem oda hozza, hogy irja ala a farmerdzsekimet. Egy tok kicsi helyrol van szo egyebkent, parszazan fernek be, kb. mint a Jailhouse, akkora.

Egy foldig ero fekete ruha volt rajta, a hata kivagott es szalagos. A hajaban rozsaszin viragok muszalas textilbol, lofarok.

Hat ez tortent velem.