PTRgilicz
2004.05.13
|
|
0 0
7442
|
v__tibor!
Hát szóval értem, hogy mit akartál írni azzal a bizonyos "beírással". Tényleg az lenne a jó ha a tpoic valami olyan hangulatban menne, hogy "Thalia tulajok baráti köre..."
De ha megnézzük azt látjuk, hogy sok elkeseredett ember írkál be akik kiadták a vadi új gépre a pénzt és azt várták, hogy min. 3 évig csak benzin megy a gépbe. De nem ezt kapták. Ha csak pl. a kuplung dolgot nézem egyszerűen ilyenek miatt nem tudják úgymond élvezni az autót. Bár csak a kárpit zörögne meg ilyenek..
Plusz hab a tortán alapon még a márkaszervízzel is küzdenünk kell. (Személyes tapasztalat!) Többször leráztak, hogy ez ilyen, ez Thalia betegség, jöjjek vissza ha még rosszabb lesz...
Most akkor mindez után én nem tudok mosolyogni, azt mondani, hogy de jó autó ez a Thalia és a szervíznek is milyen jó a hozzáállása.. (Én sem vertem az asztalukat! Higgadtan tárgyaltam, mert jól tudom, hogy ez célravezettőbb.. Legalábbis azt hittem!)
Mindenki akkor lenne boldog ha menne az autó, mint az óra! És akkor tényleg az lenne a legnagyobb probléma, hogy milyen üléshuzatot vegyek!
Egy idősebb használt autó ha darabokra is hullik ezt elnézzük neki. De egy sokszorosan többe kerülő új autó NEM HIBÁZHAT! Én így látom!
Japán autókról meg csak annyit, hogy azt mindenki ha akarja ha nem de el kell ismerni, hogy sokkal alacsonaybb a rizikófaktor, hogy úgymond belenyúlsz egy rosszba!
Azt elismerem, hogy akinek szerencséje volt és minden ok az autójával az dícséri.. De azért jópár elkeseredett embert látok itt. Ami sajnálatos! Ez azért mutat valamit a Thalia "rizikófaktoráról"!
Kuplung ügyben még:
Ez a diós karos dolog azért nem tűnik összességében sem masszívnak.
Ellene szól: Új Megan-ban nem tartották meg ezt a rendszert. Más gyártók azt a csuklót nem egy műanyag dióval oldják meg, hanem egy két végén csapágyazott tengelyen fordul a kar (villa). Pl.: Opel Kadett 1987 <- nem egy mai gyerek!
Mellette szól: Érthetetlen módon a Clio, Megane, Scenic -ben gondmentesen üzemel. Legalábbis nem hallunk a gondokról, ha vannak. |
Előzmény: v__tibor (7438)
|
|