Előbb utóbb csak meglesz az a megoldás. Ahogy írtam, ezt mondták a szervizben is; a feltételezést pedig megerősíteni látszik KISPIPI által leírt takarólemez hiánya, ami valószínű beengedi a port. Bár nem tudom tecnikailag ez hogy van megoldva, és mi lehet a tényleges szerepe, mindenesetre lehet benne valami. Kíváncsi vagyok, vajon nálam a helyén van-e.
Mindenzek után pedig újra optimistán várom a jövő keddet, bízva abban, hogy az eddigi tapasztalat- és információcsere, a rengeteg utánajárás meghozza gyümölcsét.
Egyetértek profeta gondolataival. Nekem is volt már több autóm, és habár a Thaliát is csak nemrég, két évesen vettem, számomra meglepőek voltak az itt olvasottak, a !tapasztaltak!. Én sem lettem kivétel. Ennek ellenére az autóval elégedett vagyok, és nem bántam meg a vételt. Úgy gondolom, sokan csak olvasgatják a fórumot, és kevesebben vagyunk akik írunk is ide. A legtöbben pedig még mindig a problémájukkal, kérdéseikkel fordulnak a (legilletékesebb) forumhoz segítségért. Nekem is sokan, sokat segítettetek már. De ez csak egy magán vélemény volt... Azt viszont én is sajnálnám, ha Ti, "régiek" "kivonulnátok"!
Üdv mindenkinek!
Lio