profeta Creative Commons License 2004.05.13 0 0 7436
Alizé!

Én is nagyon sajnálom, hogy meggondolta magát ZoliBA, de még jobban sajnálom, hogy a régi fórumosok kivonulnak!
Én még csak júniusra várom a Thaliamat, de már hónapok óta olvasom a fórumot. Átrágtam magam vagy 2000 hozzászóláson. Az én véleményem is az, hogy akinek nincs baja a Thaliaval az nem, vagy csak ritkán ir bele. Remélem ök vannak többen és én is hozzájuk fogok tartozni.
DE! Szerintem természetes, hogy akinek problémája van az a fórumhoz fordul segítségért. Akkor is, ha "csak" 30-an vannak. És amig meg nem oldódik, addig ír. Tájékoztat, esetleg mérgel?dik. Szerintem ezekb?l sokat lehet tanulni. Ezeket a dolgokat természetesen mindenki a saját habitusának megfelel?en éli meg: van aki higgadtan átgondolja, van aki asztalt csapkod.
Én is szívesen olvasnék legalább egy-két pozitív hozzászólást. Javaslom akinek jó tapasztalata van szervízekkel, márkakereskedésekkel az írjon ilyen sztorikat, esetleg a klub lapjára is ki lehetne tenni néhányat. Bár én nem ott vettem, de eddig öt emberrel beszéltem aki nagyon dícsérte a siófoki kereskedést!

Tudom hogy egy kicsit bö lére eresztettem, de a lényeg:
Ez egy fórum! Mindenkinek joga van a Thaliaról kulturált!! keretek között írni bele, akár rosszat is.
Természetesen joga van kivonulni is, én személy szerint nagyon sajnálnám, ha a régi fórumosok eltünnének, hiszen a hozzászólásaik miatt szinte már "régi ismeröseim".

Előzmény: Alizé (7433)