Grizzly67 Creative Commons License 2004.05.13 0 0 7424
Kedves SZATA!

Én is a jövő héten veszem át a kocsit, és méretek festékvastagságot, a következők miatt:

Több olyan esetet hallottam, amikor valaki el akarta adni a pl. egy éves, hibátlan autóját és a kereskedő (ahol vette) közölte, hogy ez az autó törve volt, tiszta gitt. A tulaj nem értette, mert ő óvta, meg sem karcolta. Kiderült, hogy még az átvétel előtt megnyomódott a szállításkor, koccant a kamion stb. és persze nem küldték vissz a gyárba, vagy nem adták olcsóbban mint szállítási sérült, hanem, mivel van saját fényezőüzem stb. megcsinálták. Csak szólni felejtettek el.
Mivel az enyém állítólag 2 hetet töltött Győrben, én gyanakszom, mivel a kereskedő érdeke az lenne, hogy én gyorsan fizessek aztán gyorsan vigyem az autót, hogy tudják hozni a sok-sok határidő után lévő tulajnak! Remélem nem a javítással telt el az idő!

Exbravatól kérdezném, hogy csak kérni kellett és jöttek mérni, vagy könyörögni és/vagy fizetni is kell érte?

A szerelőt jól tetted, hogy kioktattad, hiszen elvileg ő értünk van ott!És ha beteg hasában hagytak már ollót, még akár az olajat is kihagyhatják.

Én próbáltam már 3 éves Renaultnál a hátsó ablakból az ELF matricát leszedni, 2 óra volt (oldószer, kaparás stb.) és nem lett tökéletes!Jobb rögtön! (De még jobb fel sem tenni!)

Előzmény: SZATA (7421)