exbrava
2004.05.12
|
|
0 0
7420
|
Már van benne 109 km és még jó a kuplungom.Na de a viccet félretéve azt még hozzá kell tennem az elöző hozzászóláshoz, hogy amikor megkötöttem a szerződést szóltam hogy ne matricázzanak. Na ennek ellenére amikor megyek a Zsoltika apukájának szalonjába az autó teljes matricás díszben állt. Mondom nekik tessék neki esni mert nekem nem fizet az apuci az ingyen reklámért. Olyan aranyok voltak amikor szedegették le a matricát. Kértem az eladót hívjon egy szervízest festévastagságot mérni. Az eladó készségesen elmegy és visszajön egy munkafelvevővel. Na az akkora tuskó volt hogy amikor elment a kollégája kért elnézést helyette. Amúgy a gyári vastagság 117 és 146 mikron között változott. Tájékoztatásul 160 mikronig tuti gyári a fényezés. Azért megmagyaráznám miért volt tuskó a szervizes. Amíg nem jöttek gondoltam mint autószerelő átnézegetem a gépet. Amikor épp visszaértek a nívópálcával a kezemben álltam. Erre a szervízes: Mit gondol talán kifelejtették a gyárban belőle az olajat? Erre közöltem vele hogy a pénzemért azt nézek meg amit én akarok ugyanis nem egy 100 ft dolgot vetttem. Amúgy pedig talán jobb lenne ha a munkájával törödne mert az ilyen alakok miatt van ilyen szar híre ennek a cégnek. END. Ja és nagylelküen adtak egy ingyenes átvizsgálási bónt amire 15.000 km-nél kell vinnem. Azt a tájékoztatást adták hogyha nem viszem be ugrik az assistance. De ha beviszem akkor 1 év világra szóló illetve 2 év magyarországra érvényes lesz.Azaz 3 év. |
|