rozoga50 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 3156
Hiiii!

B-B teljes zürzavar? ne gondolj a gondal!
nézd ahogy melegszik az idő valszeg egyre rizikósabb csap vizet inni vagy a sivatagban kajálni . márc ez nem volt probléma. minden esetre elmondom, hogy 10 órakor ram nevü faluban valami hátsó "részeg" uton vettük fel azt a 15 csirkét már megpucolva amit este grilleztek meg az ott éjszakázó fr vendégeknek és nekünk engesztelésül. hát lehet ,hogy jun - ban már nem kértem volna belőle. a kaja igy szuper volt! kár, hogy arakot nem adtak hozzá, hib. tea volt dögivel . persze az is jó. strandokról nem túl sokat tudok. a városi szabad strand nagyon koszos és nagy a zsufi, csadoros fürdözöket is láthatsz!Radisson strandja nagyon kulturált hétköznap nincsenek sokan( márc állapot) Petra hotelből mi gyalog sétáltunk le 15-20 perc ,ja 28 fokban jó sétálni, 40- ben már nem biztos
napozó ágyért kértek 2 jd egész napra , félnap nincs!
mohamed sea beduin camp olyan 10-15 km lehet a várostól kettőnket 5 jd vittek el oda, van akit 3-ért? inen délre esik a japán kert ugy másfél km
itt belépők nincsennek buvár oktatás felszerelés bérlés lehetséges uszony szemüveg saját pipa kb 2,5 óra 2jd volt nem alkudtam csak koralt néztem
le a jappán kertig és vissza.ha jól emlékszem khaled a tulaj ,oktató. rendes srác! mikor eltüntem a viz alatt vagy két percre már jött is kimenteni! koralokra vigyázz ! kényesek rá!