A kuplung témához szeretnék hozzászólni. Szerintem érdemes elgondolkodni az alábbiakon, mielőtt mindenki vad "kuplungdió" zsírzásba kezdene. Megnéztem én is, hogy milyen állapotban van a dió, mivel egy kicsit érződött a kuplunk finom benyomásakor-kiengedésekor egy nagyon enyhe darabosság ( 1.5dCi, 38e km ). Azt láttam, hogy a dió felületén zsíros por van. Ezt letakarítva csodák csodájára elmúlt a darabosság.
Igaz, hogy nem vagyok gépész, de tanultam gépészeti dolgokat is. Az akkori ismereteimet felidézve beugrott, hogy a teflonból készült csúszó elemeket, siklócsapágyakat nem kell kenni.
Létezik olyan teflon spray is, amivel olyan helyeken kell kenni, ahol olaj vagy zsír nem használható. Sőt az olajmentes kompresszorokban teflon dugattyúgyűrűket alkalmaznak, kenés nélkül, hogy ne szennyeződjön olajjal a levegő.
Mindezekből én az alábbi következtetést vontam le: ha a kuplundió teflonból van, ( A színe alapján ez valószínű ) akkor a zsírzás többet árt neki, mint amennyit használ.
Célszerűbb inkább szárazon tartani, hogy a rajta lévő zsír ne tudja megkötni a port.
valószínűleg gyárilag se zsírozzák be, ezért találták többen viszonylag száraznak. A használat során kerülhet rá olajpára vagy zsír, ami megköti a port és darabossá teszi a működést.
A kuplungbowden nálam szintén teflonos ( sötétszürke bevonat a bovdenen ), de Kori képein az ő bowdenje nem annak látszik. Úgy látszik két féle bowdent használnak. ( Vagy csak a dízelt szerelik teflonossal. ) A teflonos bowdent nem szabad kenni !
A fentebb leírtakat ne vegye senki kioktatásnak, nem annak szántam, csak a véleményemet írtam le az általam anno tanultak alapján.