Grizzly67
2004.05.12
|
|
0 0
7386
|
Kedves Iku!
Nekem ez lesz a 3, Renaultom, úgyhogy nekem is van tapasztalatom. A Thalia mellett döntöttem, tehát van bizalmam a márkához.
De szerintem az autóvásárlás kőkemény műszaki és gazdasági kérdés és nem elsősorban érzelmi (persze az is van benne).
A számok beszélnek, igenis relatív sok a hiba a Renaultoknál.
És itt a fórumban olvasható kuplungbajokat is elég nehéz megmagyarázni. (Erre csak a szervíz képes: ez természetes, mind ilyen)
Amit a márkaszervízekről írtál engem meglepett, szinte soha nem hallottam dicsérni a Renault márkaszervízeket. Lehet, hogy neked szerencséd volt.
A baráti szerelő viszonyról pedig annyit, hogy szerintem így az utcáról beesve egy R márkaszervízbe nincs olyan, hogy barátság. Csak kicsit verhetnek át vagy nagyon ez a két lehetőség.
Amennyiben viszont szerelő vagy egy Renault márkaszervízben, bocs a megjegyzésért.
Olvasd a fórumot visszamenőleg, ill a R. Baumgartner áldozatai topicot és vizsgáld felül azt a véleményedet, miszerint a R márkaszervízek még jobbak is, mint a többi márkaszervíz!!
Vagy ennyi elszigetelt eset volt, esetleg ennyi bizalmatlan és rosszindulatú márkatárs van? |
Előzmény: Iku_ (7383)
|
|