kicsi Emma Creative Commons License 2004.05.11 0 0 49862
Döby, igen, légyszi, küldj! :)
A labikkal most van egy kis gond, szomszédnak szúrja a szemét, hogy három van, feljelentést fontolgat... :( Ember az ilyen???

Szöszi, doki nem talált semmit, hogy mitől fájhat a hasam, sem ciszta, sem gyulladás. Csak bepalizott, hogy lehet, hogy terhes vagyok, csináljak egy hét múlva tesztet. Mivel még mindig nem jött meg, tegnap csináltam, de persze negatív. Így már nem nagyon van értelme jövő héten is csinálni, de majd meglátom.

Anyukák, nyilatkozzatok, nektek volt már olyan, hogy a kéthetes baba egész álló nap üvöltött és sehogysem lehetett megvígasztalni? Tegnap a nővérem majdnem összecsomagolta a keresztlányom cuccát egy kartondobozba, hogy kiteszi gyerekestül a ház elé, de nekem nem hagyta, hogy elvigyem, mert én tudom az eredeti címet, és visszavinném. :) Na, jó, ez a második fele csak vicc, nem adná a világ minden kincséért sem senkinek, de kicsit idegesítő, hogy egész nap sír.

Pedrus, voltunk ma IKEA-ban és láttam a Vero etetőszékét! Eddig azt hittem, a párnát Ti raktátok bele, de most láttam, hogy belevaló! :)