Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.05.11 0 0 8726
Bocsesz, nem akartam én lecseszni senkit ! :) Ne érezd magad megsértve; én csak azt hittem, hogy ez "az első talákozás a számítógéppel" esete volt... ;o)

Semmiképp sem az író hibája. Mindenesetre a Nero-ból érdemes letölteni a legújabbat, és ingyenesen upgrade-elni (akár 5-ös akár 6-os verziószámú).
A másik: telepíteni kell a Nero Image Drive-ot (a csomag része), majd a Nero-ban kimenetnek nem az írót kell megadni, hanem az 'Image recorder'-t. Amikor megvan, akkor az elkészült image-et ('lemezképet') be kell tölteni az Image Drive-ba, és ugyanúgy lehet használni, mint egy fizikai cd/dvd-rom-ot; tehát meg le lehet hallgatni, hogy mi készült el.
Ha így is el van cseszve a dolog, akkor jelentkezz újra, és megpróbálunk továbblépni. :o)

Fontos ! Ne a Nero Express-t használjátok, hanem a Nero-t, és az Audio compilation-be húzgáljátok be az mp3-akat, majd íráskor a 'Burn' fülön a 'Finalize CD' opciót, és a 'Write method'-nál 'DiscAtOnce'-ot feltétlenül kattintsátok be írás előtt, akár az 'Image recorder'-re írtok, akár az íróval lemezre.

Előzmény: Törölt nick (8723)