.Lio. Creative Commons License 2004.05.11 0 0 7362
Szia!

Mindhárom dolgot szeretném cseréltetni, ha tényleg ott a hiba (ami ugye elég valószínű), így is hívtam fel őket. Mikor a felső holtponti jeladóval ott jártam majd két hete, már akkor is rákérdeztem a kuplungra. Árakat is kértem ezekre az alkatrészekre, és voltak is raktáron (bár a dio nem biztos). De záróra miatt a zsírzásnál maradtunk, mondván csak ennyi a baja... khmm. Most hétfőn hosszan beszélgettem a szervizzel, és igyekeztem nem elfogadni minden "talán ez segít" típusú megoldást, szóval remélem lesz raktáron ami kell. Legfeljebb ha a szerkezeti elemek egyformák, kap egy Megane vagy Clio dio-t :-) Az biztos nem "török selejt" (bocs)

Most még én is optimista vagyok, remélem nem fogok "vastagon csalódni" a szerviz után. Egy újabb anyagi csődöt most nem igazán bírnék el.

Más: amikor pl már másodszor égett ki az első lámpa izzója, kapott egy kis vezetékes toldást a kábelek végén, szóval kerestünk egy olyan megoldást, amivel áthidalható volt az ellenállások határétékre méretezéséből eredő "tervezési hiba", vagy valami hasonló :-). Megcsinálták. Azóta se égett ki egyetlen izzó se...

Üdv!

Előzmény: PTRgilicz (7359)