CiluHS Creative Commons License 2004.05.11 0 0 1743
Néha visszagondolok ilyen projectekre, 30ezerért megjavított és azonnal 30ért eladott Fillérekért vettem (szó szerint, annyiba került, mint egy utángyártott akku), tudtam, hogy ez a hibája, jó így is, extra jó lenne, ha meg tudnám javítani, és eszem ágában sincs eladni!

valamilyen szinten működő készülék. VHS-c? Még ha MiniDV lenne.
SVHS-C. Az a helyzet, hogy a miniDV-t semmibe nézem, mert 5.5Mbps MPEG2 az minden csak nem jó...

A miniDV-be egy normális kamera ebben az Országban sajnos 700eFt... (ugyanez az USA-ban 160eFt) Annyit adnék érte. A mi nálunk 160eFt, az maximum turizmusra való, hogy felvegye valaki a bámészkodó rokonságot meg a látnivalót. nincs rajtuk fogás, minden automata, stb...

A VHS az semmire sem jó, ez igaz. De ez nem VHS...
Minden kinn van gyűrűn, azt csinálja, amit én akarok, nagy és nehéz, jó rajta a fogás, és gyönyörű képe van. A keresője eléggé torz lencsét kapott, ez az egyetlen hibája, na meg az, hogy csak normál hangja van, de ezt nem hangfelvételre használom, hanem műszaki dokumentálásra.

Az SVHS-t még mindig használják a kereskedelmi adók is, az ismert hibái ellenére. (bár jó magnóval ezek eltűnnek)

Előzmény: csab_1HD1 (1742)