HERO (Jet Li):
HERO már megy a mozikban nálunk, feltétlen meg kell nézni, szuperlátványos, a téma pedig nagyon kínai. Jet Li tetszett benne a legjobban, nagyon átélte a Hős szerepet. Jó őt ilyenekben is látni, nemcsak mindig ugráló kung-fu majomként.
Nekem a rendezővel van csak bajom, láttam más filmjeit is, hát nem egy nagy ász. De, sokan odavannak a Hero-tól, úgyhogy ebben megoszlik a vélemény. Szerintem unalmas és művészieskedő, bár a látvány mindent kárpótol. Messze nem olyan jó, mint a Tigris és sárkány, az nagyon élvezhető volt.
A sárkány csókja nem rossz film, a külföldiek közül a legjobb, ha felvetted ne töröld el.
Végignéztem a Bíboresőt, hát egyszer nézhető. A főszereplő fiúka nagyon helyes srác (Danie Wu), a Jelszó: Káoszban is főszereplő volt, az édi Aaron Kwock mellett. Már nem tudom melyik volt a rendőr, utána kell nézzek, de Aaron lehetett az.
A kazettákkal kapcsolatban mi a probléma??
a www.odeon.hu - Bolt-ra rákattintani, ott kikeresni a filmeket az adatbázisban, máris rendelhető. Előtte kell egy regisztráció jelszóval együtt, űrlapot kitölteni, ott bejelölöd, hogy postán kéred a szállítást, vagy személyesen is be lehet menni értük a XIII. Hollán Ede utcába, I. emeleten van a bolt. Csak itt lehet őket kapni, máshol nem!